Realiseer een nieuwe portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld reeds aanschaffen. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Het is meestal mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Via het artikel Startpaginascript kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het installeren is niet lastig.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan uiterst eenvoudig middels het beheerpaneel. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het is zeer eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.