Realiseer een nieuwe startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Een startpagina website is enorm interessant voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt in het artikel Eigen Startpagina Maken meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarnaast het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan via de beheergedeelte simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script goed te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op verschillende manieren betalen voor een link. Daarbij plaatst u erg simpel banners op uw site. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.