Realiseer eenvoudig een uitgebreide startpagina site

Een startpagina maken is heel handig als u meer links wilt naar uw website. Een pluspunt van zulke sites is dat links per categorie kunnen worden ingedeeld. Per dochterpagina kunt u de meest relevante zoektermen opgeven in de beheeromgeving. Zoekmachines weten zo de juiste zoektermen aan een dochterpagina te koppelen.

U kunt links op een flink aantal websites zonder extra kosten toevoegen. Vaak kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een startpagina website. Wel is het zo dat er soms voorwaarden aan uw startpagina worden gesteld.

Uw dochterpagina kan helaas worden verwijderd wanneer u zich onbedoeld niet aan de voorwaarden houdt. Om dat te voorkomen kunt u ook Eigen startpagina maken doornemen. U kunt bij het bouwen van uw eigen startpagina website worden bijgestaan door een PHP script. U bent dan baas over uw eigen website. Het is prima te doen om online aan uw startpagina website te verdienen. Het verkopen van betaalde links kan met uw startpagina website heel goed. Bezoekers die geen retourlinks kunnen plaatsen, zullen de link moeten kopen. Voor promotie is er vaak een budget beschikbaar vanuit bedrijven, waardoor betalen geen probleem is. Het is dus ook nog mogelijk om geld aan een eigen startpagina website te verdienen.