Realiseer snel een nieuwe portaal website

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Met deze links wordt de vindbaarheid van de vermelde websites vergroot. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Op een startpagina kunt u gebruik maken van rubrieken om de links naar deelthema te groeperen.

U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Ook mag een startpagina over elk denkbare thema gaan. U kunt de belangrijkste zoektermen instellen per afzonderlijke startpagina. Het is ook mogelijk om deze zoektermen te gebruiken in het subdomein.

U kunt Startpagina script raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Het is mogelijk om een soort affiliate webshop ermee samen te stellen. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig naar uw eigen wens aanpassen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Het is mogelijk om ook gewone backlinks te plaatsen naast de affiliate links.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Dit is een andere inkomstenbron die aan te boren is. Er zullen hier doorgaans faciliteiten voor worden geboden door het script. U mag zelf bepalen hoeveel u vraagt voor een link. Vanuit iedere dochterpagina is het formulier voor link aanmelding eenvoudig te bereiken.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Het is een goed idee om wat algemene informatie over het onderwerp te plaatsen op een startpagina. Eventuele affiliate links die u op een dochterpagina plaatst kunnen geld opleveren als men erop klikt en vervolgens iets aanschaft.

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? De website is met behulp van de beheerschermen helemaal naar uw eigen wens te veranderen. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.