Simpel uw favoriete sites online bijhouden

Er is een linkportaal script beschikbaar waarmee zonder veel moeite een startpagina site gemaakt kan worden. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken via het aanmeldformulier dat aanwezig is op uw site.

De pagina Bouw een lijst van uw bookmarks kan u meer vertellen over het script waarmee een dergelijke website site bouwen is. Op de pagina kan men zelf rubrieken toevoegen en daarbinnen de gewenste links plaatsen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Waarschijnlijk zult u meer van zulke scripts kunnen vinden, maar veel van deze scripts zijn zeer verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Ook kunt u via banners geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.