Site bouwen tools

U kunt heel makkelijk uw eigen website inrichten met behulp van een CMS pakket. CMS staat voor content management systeem. Elk component van uw site kan met dergelijke software eenvoudig gewijzigd worden. De uitstraling van de website kan zo eenvoudig door u worden gewijzigd. Het toevoegen van nieuwe componenten is heel gemakkelijk te doen.

Wilt u een heel eenvoudige website in elkaar zetten of wilt u juist een zeer uitgebreide website bouwen? Met het CMS pakket kunt u in alle 2 de gevallen heel makkelijk uw eigen website beheren. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, dan kunt u het artikel Afkorting CMS doorlezen. Daarin staat alles over de mogelijkheden die u uit uw CMS software kunt halen. U vindt daar ook een link naar een handig PHP CMS systeem die uitermate geschikt is voor het bouwen van grote en kleine websites.

U kunt heel makkelijk de navigatie van uw website wijzigen. U kunt zowel Nederlandse als Engelse opties in het nagivatiemenu plaatsen. U kunt een onbeperkt aantal pagina’s aan de website toevoegen. Binnen de pagina’s kunt u de kleur van de tekst en het lettertype gemakkelijk aanpassen.

U kunt de navigatie op uw website heel gemakkelijk aanpassen. U kunt zowel Nederlandse als Engelse opties in het nagivatiemenu plaatsen. Zowel in de navigatie vermelde pagina’s kunnen worden toegevoegd aan de website als pagina’s die niet zullen worden vermeld in de navigatie. Iedere pagina kunt u gemakkelijk inrichten met tekst en afbeeldingen. Met een CMS systeem kunt u heel makkelijk uw eigen website beheren. Daarbij spreekt men ook wel van een content management systeem. U kunt met een dergelijke software alles aanpassen aan uw zakelijke website. De uitstraling van de website kan zo eenvoudig door u worden gewijzigd. Het toevoegen van nieuwe componenten is heel gemakkelijk te doen.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een content management systeem het beheer van uw website te doen. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.