Site tools

Om als bedrijf via internet gevonden te kunnen worden, is een eigen website belangrijk. Om dat te realiseren zult u een aantal dingen moeten regelen. Allereerst is er een webhosting pakket nodig. U dient verder na te denken over een passende domeinnaam. Voor het beheer van uw website kunt u een CMS pakket kopen.

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Een dergelijke tool wordt ook wel een CMS pakket genoemd. Een CMS systeem is middels de link CMS afkorting eenvoudig te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarbij kunt u tevens een beheeraccount aanmaken via het installatiescript. Met behulp van dit account zijn in de beheeromgeving beheerderstaken uit te voeren.

Waarschijnlijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Het CMS programma biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Men kan ook de betaling online doen. Downloadbare producten kunnen na de betaling meteen worden gedownload. De tekst van de e-mail die naar de koper wordt verstuurd, kunt u aanpassen.