Snel een moderne portaal website maken

Met een startpagina website is het voor u eenvoudig om backlinks te verkopen. Uw website levert zo wat geld op. De prijzen van de links kunt u zelf bepalen. Hiervoor is er een eenvoudig te bereiken scherm in de beheeromgeving. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. Met het script is zowel Targetpay als Mollie als betaalprovider in te stellen. Bij beide gateways worden meerdere betaalmethoden aangeboden.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Via beide gateways kunnen zowel Nederlandse als Belgische bezoekers eenvoudig betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? U kunt dan contact opnemen met de persoon en extra linkjes verkopen.

U zou Gemakkelijk een eigen startpagina website beheren eens kunnen bezoeken. Die pagina bevat een link waarmee u het script in uw bezit kunt krijgen. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Men kan met behulp van dit account de nieuwe startpagina aanmaken. Men kan met behulp van dit account ook aanpassingen doorvoeren op een later tijdstip. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.