Start uw eigen advertentie website

Zelf een advertentie website maken is goed te doen op het moment dat u geen verstand van de techniek hebt. Voor een eigen marktplaats maken zijn er een aantal dingen nodig. U zult een domeinnaam moeten registreren. Een webhosting pakket is daarbij nodig. In het geval dat u dit heeft geregeld, heeft u binnen enkele uren toegang tot uw nieuwe website.

Klinkt een kant en klare oplossing u uitstekend in de oren? Dan zal het artikel marktplaats script zeker het doornemen waard zijn. Met een marktplaats PHP script schaft u alle benodigde functies meteen aan. U zult verder een webhosting pakket en een eigen domein moeten hebben ervoor. Het script wordt op het webhosting pakket geïnstalleerd.

Gedurende het uitvoeren van het installatie script kunt u de belangrijkste informatie van uw website opgeven. U kunt bijvoorbeeld de website titel en de meta informatie invoeren. Gegevens omtrent de database vult u bovendien in. U kunt tenslotte de inloggegevens voor uw beheeraccount kiezen. Een handleiding voor de installatie kunt u vinden op de website van de ontwikkelaar.

Een account voor advertenties aanmaken gaat met behulp van een aanmeldformulier. Het invullen van dat aanmeldformulier is kinderspel. Een account geeft de adverteerders de mogelijkheid om een advertenties te plaatsen en op een later tijdstip eventueel te veranderen of te verwijderen. Er kunnen voor wat aanvullende mogelijkheden worden gekozen bij het toevoegen van een nieuwe advertentie.

U kunt aan iedere afzonderlijke mogelijkheid voor advertentie aanmaken een eigen prijs koppelen. Zo biedt het advertentie script voldoende mogelijkheden voor online extra een inkomen opbouwen. Het script ondersteunt verschillende betaalwijzen. Er worden zowel Nederlandse op het moment dat Belgische betaalmethoden ondersteund.