Start uw eigen marktplaats

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Geld is aan de ene kant via adverteerders te verdienen. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in Uw advertentie website eenvoudig maken. Het is verstandig om daarbij gebruik te maken van een marktplaats PHP script. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

U mag zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord bepalen tijdens de installatie van het advertentie script. Koopt u een reeds bestaand advertentie script, dan valt de noodzaak voor zelf programmeren weg. Benodigde functionaliteiten zitten al in het script.

Voor het werken met het advertentie script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Daarnaast is het mogelijk om hulp van de aanbieder te krijgen hierbij. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website. Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.