Startpagina beheer

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Het bouwen van een simpele website daarvoor kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Schakelt u wildcard DNS in dan hoeft u niet elk subdomein apart in de nameserver aan te maken. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Eigen startpagina een goed startpunt. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Uit marketingoverwegingen kan het interessant zijn een bepaalde rubriek meer de aandacht te laten trekken dan andere rubrieken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.