Startpagina website beginnen informatie

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld vast aanschaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Het bouwen van een moderne startpagina website. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan met behulp van de beheergedeelte makkelijk een dochterpagina updaten. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse opties voor. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Bezoekers kunnen op diverse wijzen betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners. Een nieuwe banner plaatsen is behoorlijk eenvoudig te doen.