Startpagina website maken tips

Zoals u wellicht weet, bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina dochters. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste dochterpagina te zien krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket plaatst. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo zal de browser de corresponderende startpagina weergeven aan de bezoeker. Op de pagina Je eigen portaalsite maken wordt een goed startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat verder betaalbaar is. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. U kunt onbeperkt dochterpagina’s aanmaken op uw eigen startpagina website. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webruimte. Van elk bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.