Startpagina website opzetten informatie

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website vooral uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld reeds aanschaffen. Met een paar simpele handelingen heeft u het script aan de praat. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het beheer wordt door het startpagina script eenvoudig gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Bij een bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Het is helemaal niet vereist om zelf iets te ontwikkelen. Het artikel Begin uw eigen startpagina website kunt u lezen indien u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. U hoeft niet te wachten tot een webdeveloper klaar is met de programmeerklus.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. Dit voorkomt voor een groot deel dat men moedwillig schade aan uw website kan doen. Genoeg beveiliging is doorslaggevend voor uw startpagina website.