Startpagina website realiseren info

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Het vereist functionaliteiten die vaak niet in een gewoon CMS systeem zitten. Voor het bouwen van een startpagina website is er een apart script verkrijgbaar. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Het is voor het gebruik van het script niet nodig om kennis van websites bouwen te hebben. Een voorbeeld is het script dat op Eigen Startpagina wordt beschreven. Wilt u het script kopen, dan kan dat online. U krijgt na de betaling direct toegang tot de bronbestanden van het PHP script. U wordt automatisch omgeleid naar de download pagina. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

Het is mogelijk om banners toe te voegen die overal op de website worden getoond. Zo heeft u met het grootste gemak een Google Adsense banner toegevoegd. U kunt het zo instellen dat banners worden afgewisseld. Zoiets noemt men ook wel bannerrotatie. Zo een banner kunt u op verschillende plaatsen binnen het template toevoegen.

Het kan voorkomen dat iemand zijn wachtwoord niet meer weet. Een beheer kan via uw website heel gemakkelijk een aanvraag indienen voor wachtwoordherstel. Men ontvangt de instructies voor een nieuw wachtwoord op het aan het account gekoppelde e-mailadres. Het e-mailadres kan de beheerder tijdens de aanmelding op uw website invoeren.

Een formulier voor het toevoegen van een nieuwe link kan gemakkelijk vanuit elke dochterpagina worden opgevraagd. Men kan daarbij de locatie van een eventuele retourlink doorgeven. Daarnaast is het mogelijk om bezoekers voor een link te laten betalen. De betaling verloopt direct online. De link is direct zichtbaar op de website na een succesvolle betaling.