Startpagina website samenstellen info

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een dergelijk script is voor weinig geld vast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan verder prima inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Startpagina aanmaken. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Men kan zich via uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Het script maakt het zeer eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. Het is enorm makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.