Startpagina website samenstellen tips

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft daarnaast een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. U kunt het beschouwen als een stukje extra beveiliging. Dit is wel doorgslaggevend aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden. Een startpagina website is prima te bouwen. Lees de pagina Startpagina aanmaken door indien u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.