Tools voor site bouwen

Naast het aanmaken van affiliate banners kunt u bovendien zelf een productenoverzicht tonen en deze producten verkopen met behulp van uw site. Men kan bestellen en betalen via uw website. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. De klant kan tussen diverse betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Middels de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. Onderdelen van deze e-mail kunt u middels de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. Dit geldt tevens voor veel andere teksten en meldingen op uw website en in e-mails. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.

Een content management systeem is met behulp van CMS afkorting eenvoudig te vinden. Het wijzigen van uw website is eenvoudig te doen met de beheeromgeving. Om uw website te wijzigen dient u wel eerst in te loggen. Diverse onderdelen krijgen met het CMS programma een eigen beheerscherm.Via het navigatiemenu navigeert u makkelijk naar de verschillende onderdelen.

Het toevoegen van een klantenoverzicht op uw website is simpel te doen. Het beheeromgeving geeft u de optie om op een makkelijke manier een klant toe voegen aan het overzicht. Wilt u op een later tijdstip een aanpassing aan het overzicht doorvoeren? Vermoedelijk wilt u een bepaalde klant na enige tijd niet meer tonen. Het overzicht bewerken is een fluitje van een cent.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Het CMS pakket biedt faciliteiten voor het verkopen van digitale producten. Klanten kunnen online betalen. Men kan de producten na een succesvolle betaling meteen downloaden. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u met behulp van het beheeromgeving wijzigen.