Uitgebreide advertentiesite maken

Op verschillende manieren is aan adverteerders te verdienen. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen. Het is gemakkelijk om met een dergelijk script een eigen advertentie website te starten. Het script is geschreven in PHP.

Wilt u een dergelijk script graag kopen? De pagina Wil je een eigen advertentie site bouwen? behandelt een dergelijk advertentie script. Dat artikel bevat een link naar een handig PHP script voor het maken van een eigen marktplaats. Een advertentie website maken kan ook door zelf een PHP script te ontwikkelen. Echter kan het even duren voordat uw eigen PHP script goed werkt. Daarom zijn er kant en klare scripts op de markt. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Indien u wenst, ontvangt de adverteerder na een bepaalde periode een e-mail met de mogelijkheid om een geplaatst advertentie weer bovenaan het overzicht te plaatsen. Zo kunt u ervoor zorgen dat men actief blijft op uw site. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Het alternatief is zelf een script ontwikkelen. Dit kost erg veel tijd.