Uw eigen affiliate website beginnen

Door affiliate marketing toe te passen kunt u online geld verdienen zonder eigen product. Met affiliate marketing kunt u geld verdienen met het promoten van producten van andere partijen. U ontvangt een affiliate vergoeding wanneer er via uw verwijzing een product of dienst wordt verkocht. Op Affiliate marketing via uw eigen website vindt u meer informatie. Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk, krijgt u toegang tot de producten van een groot aantal aanbieders.

Binnen uw affiliate marketing webwinkel kunt u artikelen automatisch laten inlezen. Product feeds geven de mogelijkheid om meerdere artikelen tegelijkertijd toe te voegen aan de website. Door frequent deze feeds in te lezen blijft het aanbod op uw affiliate site actueel. Ook wanneer u geen tijd heeft om aan de website te werken, blijft het aanbod dus actueel.

Er zijn verschillende affiliate netwerken waarbij u zich kunt aanmelden voor affiliate marketing. TradeTracker is een voorbeeld van een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden. Van de partijen die zijn aangesloten bij zo een netwerk kunt u de producten op basis van affiliate marketing promoten. U kunt met behulp van products feeds een groot aantal producten tegelijkertijd toevoegen aan de webwinkel. Het inladen van elke product feed gebeurt regelmatig zodat het aanbod op uw website actueel blijft.