Uw eigen startpagina maken

Een speciale vorm van CMS systeem is het startpaginascript. U kunt met dit script eenvoudig een startpagina website samenstellen. Het aanmaken van startpagina’s op uw website wordt zo kinderspel. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Bezoekers kunnen de dochterpagina’s via een eigen subdomein bereiken. Daarbij hoeft u niet elk subdomein apart in de name server aan te maken. De aanbieder kan u ondersteunen met het instellen van uw hosting pakket zodat dit goed verloopt.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina Startpagina script. Een startpaginascript is doorgaans niet te prijzig.. Via de aanmeldpagina meldt een bezoeker zich eenvoudig aan om een eigen startpagina samen te stellen. Na het inloggen kan men de eigen startpagina aanmaken en vervolgens de inhoud samenstellen. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Het script biedt de mogelijkheid voor online inkomen genereren. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. De website moet natuurlijk wel goed bezocht worden. Het verkopen van de links zelf verloopt daarentegen volledig automatisch.

Er zijn verschillende aspecten die een rol spelen bij het bouwen van een goede startpagina website. Voor de bezoekers zal de website duidelijk en leesbaar moeten zijn. Het laden van de website mag ook niet te lang duren. Kunt u SSL gebruiken, zet dit dan aan. Vinden de bezoekers van uw website het een goede site? Zoekmachines zullen dan ook in hun systeem een markering zetten waarmee wordt aangegeven dat het om een kwalitatieve website gaat.

U zult de meeste startpagina’s in onze eigen taal aantreffen. Dat is niet vreemd want startpagina’s zijn in Nederland uitgevonden. Het zal lastig zijn om in een andere taal een dergelijke website te vinden. Een dergelijk script zal in de regel in PHP worden gemaakt. Er zal voor het opslaan van de gegevens een database worden gebruikt. Het script is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. De aanbieder zal in veel gevallen ondersteuning bij het gebruik en de installatie bieden.