Uw eigen startpagina samenstellen

Een handig hulpmiddel voor linkbuilding is een eigen startpagina website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. U kunt een aparte startpagina per onderwerp toevoegen aan uw website. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Men kan op uw startpagina website een eigen startpagina beginnen. De bezoeker kan dan een registratieformulier invullen die wordt getoond op uw startpagina website. Het systeem zal dan een account aanmaken voor de gebruiker. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Iets invullen waaraan men kan zien waar de startpagina over gaat is een verstandig idee. De bezoeker kan ervoor kiezen om belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp van de startpagina in het subdomein te verwerken. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

In het artikel Eigen startpagina vindt u veel informatie over het beginnen van een eigen startpagina website. Erg ingewikkeld is het uiteindelijk niet. Naast een startpaginascript heeft u ook een domeinnaam en een webhosting pakket nodig. Een installatiescript neemt het moeilijkste werk uit handen. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Kleuren kunnen per individuele dochterpagina worden gewijzigd.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. U kunt na het koppelen van een betaalprovider backlinks verkopen op uw startpagina website. Een link wordt automatisch toegevoegd zodra een betaling is gelukt. Voor een reguliere link en een voorpagina link kunt u verschillende prijzen in het systeem zetten. Pakt u het op deze manier aan, dan verdient u ook nog geld aan uw startpagina website. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. Het risico dat een startpagina wordt verwijderd, wordt met uw eigen startpagina website ook niet gelopen.