Uw eigen startpagina website beginnen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina te zien krijgen. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. Het is helemaal niet nodig om zelf iets te ontwikkelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Eigen Startpagina eens. U zult dan niet meer veel tijd kwijt zijn aan zelf een startpagina script maken. U kunt direct beginnen met content op de website plaatsen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. De bedoeling is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.