Uw eigen startpagina website opzetten

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Het is vanzelfsprekend relevant dat de links bijgehouden worden. Bovendien wordt meestal de PHP code niet bijgewerkt.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel Eigen startpagina een verwijzing naar een goed startpaginascript. Wat u verder nodig heeft is webhosting en een eigen domeinnaam. Elk jaar zult u voor het domein en de webhosting moeten betalen. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Wilt u zelf een startpagina website samenstellen, dan is dat goed te doen. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. daarbij dient u webruimte te hebben. Het kopen van een startpagina script is bovendien aan te raden. Een startpagina script bevat de benodigde functies voor het realiseren van een eigen startpagina website. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met het startpagina script. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. De bezoeker heeft bij het toevoegen van een link een aantal betalingsmogelijkheden. De bezoeker kan zelf kiezen op welke dochterpagina de aangemelde link geplaatst dient te worden na de betaling.

Via een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. De door de bezoeker ingevoerde gegevens worden op geldigheid gecontroleerd. Hierdoor kunnen hackers niet makkelijk inbreken op uw website. Het is zo mogelijk om op een veilige manier inkomsten te genereren met uw startpagina website. Kosten voor het script en de hosting verdient u zo terug.