Uw favoriete websites online beheren

Wilt u een startpagina website bouwen, dan is dat met de juiste software mogelijk. Een link naar een pagina met informatie over het script kunt u vinden op de hierna vermelde website. Met de bijgeleverde beheeromgeving kunt u makkelijk uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Via uw website kunnen beheerders zich aanmelden voor hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Ik raad u dan het artikel Uw favoriete sites online beheren aan. Wilt u graag zo een script kopen, dan vindt u in dat artikel een verwijzing naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Daarbij is het mogelijk een leuk zakcentje te verdienen met uw eigen startpagina website. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Daarnaast zijn de voor de zoekmachines relevante gegevens tijdens de installatie eenvoudig in te voeren.

U kunt direct het script downloaden wanneer u online voor het script heeft betaald. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.