Uw favoriete websites op een rijtje

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. De website kan daarbij per thema ingericht worden. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Wilt u meer weten over een PHP script waarmee dit eenvoudig te doen is? Het doorlezen van Uw favoriete websites op een rij is dan een uitstekend idee. U kunt in dat artikel tevens een link vinden naar de site van de aanbieder van dat script. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Een beheerder kan diverse rubrieken aanmaken op zijn eigen startpagina, waarbinnen de links kunnen worden geplaatst. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Er zijn verder inkomsten te genereren met uw eigen website. U zet de files heel makkelijk over naar uw webhosting. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. De gegevens die nodig zijn voor het correct functioneren van de website, kunnen tijdens de installatie ingevoerd worden. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. De betaling voor een nieuwe backlink verloopt direct via uw eigen site. De link wordt na de betaling direct op de website geplaatst. Voor een link op de homepagina kunt u een ander bedrag rekenen dan een link op een gewone pagina.