Uw moderne portaalsite opzetten

Er wordt nog veel gebruik gemaakt van startpagina’s. Maar het is wel relevant dat u uw website bijhoudt. Helaas werkt men daarnaast de PHP code van de website meestal niet bij.

Een startpagina script kopen is online mogelijk. De verwijzing in het artikel Eigen startpagina kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. Voor de webruimte en het domein betaalt u jaarlijks. Het installatie script wordt gestart bij het eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website.

Het is bovendien niet ingewikkeld om zelf een startpagina website op te zetten. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. daarnaast dient u webruimte te hebben. Bovendien is het handig om een startpaginascript ervoor te gebruiken. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. U hoeft in dat geval zelf geen PHP script te bouwen.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Zo kunt u eenvoudig backlinks met het script verkopen. Er is daarbij ondersteuning voor diverse betaalwijzen bij het plaatsen van een nieuwe link. Bij de linkplaatsing mag men zelf kiezen voor de gewenste dochterpagina en de gewenste rubriek.

Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. De bezoeker kan met een gebruikersaccount zijn eigen startpagina samenstellen. Bezoekers mogen bovendien het gewenste subdomein opgeven. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.