Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een variant op het CMS script is het startpagina script. U kunt met dit script eenvoudig een startpagina website samenstellen. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. Via de beheeromgeving kunt u onbeperkt dochterpagina’s aanmaken. Elke startpagina op uw website krijgt een eigen subdomein. Het is niet nodig bij de webhosting steeds de subdomeinen ook aan te maken. De ontwikkelaar kan u helpen aan de juiste instellingen op uw webruimte.

Weet u geen goed startpaginascript? Kijk dan eens op de pagina goede startpagina. U betaalt slechts een paar tientjes voor een goed startpagina script.. Via de aanmeldpagina meldt een bezoeker zich eenvoudig aan om een eigen startpagina samen te stellen. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. Er zal geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat de gebruiker kan aanmaken zitten.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. Hier hoeft u vrij weinig voor te doen. Het is vanzelfsprekend dat u een interessante website in elkaar moet zetten om bezoekers aan te trekken. Echter wanneer er een link gekocht wordt, controleert het script zelf de betaling en plaatst ook zelf de link.

Een aantal facetten zullen een rol spelen bij het maken en een goede startpagina website. Voor de bezoekers zal de website duidelijk en leesbaar moeten zijn. Maar ook de laadtijd van de website mag niet te hoog zijn. SSL gebruiken is een pluspunt in de ogen van Google. Is de startpagina website voor de bezoeker goed en interessant? De zoekmachine zal uw website dan ook beter waarderen en belonen met hogere posities in de zoekresultaten.

Bouwt u een startpagina dan zal het bijna altijd gaan om een Nederlandse startpagina. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. In andere landen heb je voornamelijk zogeheten web directories. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van het script. Er wordt van een database gebruikgemaakt voor het opslaan van de startpagina’s. De installatie van het startpaginascript is niet lastig. Soms installeert de aanbieder het script kosteloos voor u.