Uw nieuwe portaalsite ontwikkelen

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze simpel opvragen. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is bovendien van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Ongeldige gebruikersinvoer zal door het startpagina script worden opgemerkt. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Het is van cruciaal belang dat uw startpagina website genoeg beveiligd is. Op de pagina Portaalsite ontwikkelen informatie wordt een goed startpagina script genoemd. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat daarbij betaalbaar is. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. U mag bij het creëren van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.