Uw nieuwe portaalsite samenstellen

Voor een aantal soort websites is het noodzakelijk om een speciaal CMS programma te gebruiken. Startpagina websites vereisen een speciaal script. Zonder extra programmeerwerk zal het bouwen van een startpagina website met een regulier CMS systeem lastig zijn. Gelukkig zijn er kant en klare startpagina scripts verkrijgbaar. Informatie daarover kunt u op deze pagina vinden.

Ook als u verder niets weet van websites maken, is een startpagina script eenvoudig in het gebruik. Een voorbeeld is het script dat op wordt beschreven. Wilt u het script kopen, dan kan dat online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. U wordt automatisch omgeleid naar de download pagina. De downloadlink wordt ook naar uw e-mailadres gestuurd.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Banners kunnen desgewenst worden afgewisseld. Men noemt dat banner rotatie. Op deze wijze kunt u gemakkelijk een aantal banners koppelen aan een bepaalde plek op uw website.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. U dient daar wel de juiste kennis voor te hebben. Daarnaast dient uw script van zo een niveau te zijn dat men de site niet gemakkelijk kan hacken. Bij een kant en klaar script is dit werk al voor u gedaan.

Bezoekers kunnen links aanmelden via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. In ruil voor een link kan men een retourlink plaatsen. Bezoekers kunnen ook betalen voor een link. De betaling verloopt direct online. Het script zal na een succesvolle betaling automatisch de aangemelde link toevoegen.