Uw nieuwe startpagina online zetten

Zou u graag een eigen startpagina website willen hebben? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Het is niet heel lastig wanneer u over de juiste tool, namelijk een startpagina script beschikt. Het gaat om een speciaal CMS script. U bouwt met een startpaginascript specifiek een startpagina website.

Het idee is dat u het script op uw webruimte installeert. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het startpagina script biedt de mogelijkheid om geld te verdienen met het verkopen van links. Willen veel mensen een link op uw startpagina website plaatsen, dan is er met het startpaginascript een leuk inkomen op te bouwen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het script kan zelf nagaan of de betaling gelukt is. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. De prijzen voor de plaatsing van een link kunt u zelf bepalen. Daarbij is het mogelijk om voor een homepage link meer geld te vragen, omdat deze doorgaans als waardevoller worden beschouwd. We willen u graag wijzen op het artikel Startpaginascript als u behoefte heeft aan meer informatie. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Daarmee neemt het script het gedeelte dat vaak als lastig wordt ervaren voor zijn rekening. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.