Uw nieuwe startpagina samenstellen

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. Hoewel u ze met link directories kunt vergelijken, zien ze er anders uit. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Zo wordt het mogelijk om wat links naar uw website te bouwen, zonder dat u daarvoor geld hoef te betalen. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Startpaginascrtipt. Men kan betaalde links plaatsen, daarmee verdient u geld.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Een account registreren kan met behulp van het registratieformulier.. Bestaande startpagina’s kunnen worden gewijzigd. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Een volgende stap is het draaien van het installatiescript. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zijn de kleuren van uw startpagina website en alle individuele startpagina’s met het script te wijzigen. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.