Website hulpmiddelen

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Een CMS systeem is met behulp van de link Maak eenvoudig uw site eenvoudig te bemachtigen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Tijdens het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U kunt gedurende het draaien van dit script de relevante informatie over uw zakelijke website invoeren. Tevens kunt u verder een beheeraccount aanmaken via het installatiescript. Wijzigingen zijn met dit account uiterst simpel aan te brengen aan uw zakelijke website.

U kunt uiterst eenvoudig nieuwe formulieren toevoegen op uw site. Hierbij mag u zelf bepalen uit welke velden het formulier bestaat. Zo kunt u diverse soorten formulieren toevoegen. Verplicht of niet verplicht stelt u per veld in. Een ingevuld formulier wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. U kunt diverse formulieren dus naar diverse e-mailadressen laten versturen.

Een demo vraagt u met behulp van de website van de aanbieder aan. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de ontwikkelaar aan.