Wil je een eigen advertentie website runnen?

Het oprichten en beheren van een eigen marktplaats website is met behulp van een marktplaats PHP script eenvoudig te doen. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. Daarin kunt u de globale gegevens van de website invoeren. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Verder zijn de gegevens van de database ook in te vullen. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

Ondersteuning is gemakkelijk aan te vragen bij de bouwer van het script. Vragen aan het softwarebedrijf kunnen zowel via telefoon als per e-mail worden gesteld. Raadpleeg de pagina advertentie script om meer informatie over het PHP script te vinden. U kunt het PHP script al voor een paar tientjes aanschaffen.

Middels de beheeromgeving kunt u heel makkelijk veranderingen aan uw website doorvoeren. Het inrichten van het advertentie overzicht kan makkelijk via het beheerpaneel. Verder kan de kleurstelling gemakkelijk aangepast worden. Met het PHP script kan middels diverse payment providers betaald worden. Voor de op uw marktplaats website aangeboden opties kan zo makkelijk betaald worden.

Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.