Wil je een eigen advertentiewebsite bouwen?

Wilt u een eigen advertentie website beginnen dan is dat vandaag de dag prima te doen. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

U kunt rubrieken aanmaken en adverteerders voor plaatsing in de betreffende rubriek laten betalen. Contactadvertenties zijn hier een goed voorbeeld van. Bedrijven zullen voor het adverteren vaak een budget hebben. Tevens kunt u verdienen aan topadvertenties die de adverteerders kunnen aanmaken. Met een topadvertentie kan men voor een vaste periode bovenaan het overzicht van advertenties staan. De pagina Een nieuwe advertentie site bouwen bevat een link waarmee een script met de bovenstaande functionaliteiten te kopen is.

Na een instelbare termijn kan een e-mail naar een adverteerder worden gestuurd met de optie om een advertentie weer omhoog te plaatsen. De login gegevens van het beheer account kunt u gedurende het uitvoeren van het installatie script zelf kiezen. Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Bezoekers kunnen melding van verdachte advertenties doen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Ook is verstand van de techniek niet nodig voor het gebruik van de beheeromgeving. Met de aanschaf van een bestaand script voorkomt u dat het nodig is om zelf iets te programmeren. Ook hoeft u niet meer zelf een programmeur in te schakelen om het programmeerwerk te doen. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.