Wil je jouw eigen adventiesite beginnen?

Zou u graag een advertentiesite starten? Voor dat doel kan er perfect een PHP script ingezet worden. Met behulp van een dergelijk script kunnen gebruikers vrij eenvoudig advertenties tonen op uw website. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. De advertenties kunnen binnen verschillende rubrieken worden ingedeeld.

Meer informatie over het gebruiken van een advertentie script kan worden ingewonnen via de pagina marktplaats cms. Na het lezen van dat artikel weet u waar een zeer degelijk script kan worden aangeschaft. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Adverteerders kunnen heel eenvoudig foto’s toevoegen aan een advertentie. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Als beheerder kunt u instellen naar welk formaat de afbeeldingen bij plaatsing van een advertentie moeten worden omgezet. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Verder kunt u het zo instellen dat er een hyperlink of telefoonnummer kan worden getoond bij een advertentie. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Er is een koppeling met een payment provider te maken waarmee adverteerders direct online voor deze mogelijkheden kunnen betalen.