Wilt u een advertentie website bouwen?

Voor het toevoegen van de benodigde functionaliteiten aan uw advertentie website, kunt u gebruikmaken van de taal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Is een kant en klaar script precies wat u zoekt? U zou iets aan de pagina Wilt u een eigen marktplaats maken? kunnen hebben. U kunt de links gebruiken om naar het aanbod te navigeren. Daar kunt u meteen online betalen voor het script. U kunt de bestanden downloaden direct na de betaling. Ook ontvangt u per e-mail de link. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

U kunt zo ook gemakkelijk een nieuwere versie downloaden. Na het uitpakken van de bestanden kunnen ze naar de webserver gekopieerd worden. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Daarbij is het normaal dat iedere website zijn eigen database krijgt, mocht u meer sites op uw webhosting hebben.

U voert tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor de nieuwe site in. In het tweede scherm kunt u de databasegegevens invullen. In het 3e scherm mag u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen.